تشکیل کمیته برنامه های استراتژیک حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۰۸ کد : ۲۴۳۴ اطلاعبه و اخبار-سایت زیرمجموعه
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تشکیل کمیته برنامه های استراتژیک با توجه به راهبردها و برنامه های عملیاتی این حوزه خبر داد.
تشکیل کمیته برنامه های استراتژیک حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص بیان داشت:هدف از تشکیل این کمیته تدوین برنامه استراتژیک برای سال های آتی و نیز بررسی و ارزیابی میزان تطبیق برنامه های عملیاتی مراکز با اقدامات صورت گرفته خواهد بود.

دکتر ابطحی تصریح نمود: کمیته برنامه استراتژیک در هفته اول مهرماه آغاز به کار می کند و برنامه های عملیاتی مختلف این حوزه به صورت منظم مورد ارزیابی قرار می گیرند و نواقص احتمالی برطرف می گردد.

وی افزود: این کمیته به صورت منظم برگزار و در صورتی که اجرای برنامه ای با مشکلی مواجه شود، مورد بررسی قرار گرفته و راه حلی برای آن پیشنهاد داده می شود.

معاون علوم پزشکی در پایان اظهار داشت: از نتایج حاصله این بررسی ها، در برنامه عملیاتی جدید (در سال 95) استفاده می گردد.