موافقت با 22 پرونده نقل و انتقالات و ماموریت آموزشی اعضاء هیات علمی در شورای جذب بورس علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۱:۰۸ کد : ۲۴۳۲ اطلاعبه و اخبار-سایت زیرمجموعه
در جلسه شورای جذب بورس علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور اعضاء در تاریخ 22 شهریورماه جاری برگزار شد، پرونده های نقل و انتقالات اعضاء هیات علمی و ماموریت های آموزشی هیات علمی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- در این جلسه با یازده مورد پرونده نقل و انتقالات اعضاء هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی موافقت شد.

همچنین با یازده مورد ماموریت آموزشی اعضاء هیات علمی موافقت جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترای تخصصی رشته های علوم پزشکی موافقت بعمل آمد.

نتایج این جلسه در مورد ماموریت آموزشی و بورسیه ها به واحدها و در مورد نقل و انتقالات اعضاء هیات علمی به واحدهای مبدا و مقصد اعلام می گردد.