معاون بالینی دانشکده پزشکی خبر داد:

ارائه کنفرانس علمی در قالب جلسات تومور بورد

معاون بالینی دانشکده پزشکی از برگزاری جلسات تومور بورد در بیمارستان طرف قرارداد دانشکده پزشکی کرمان خبر داد.
ارائه کنفرانس علمی در قالب جلسات تومور بورد

دکتر شراره خوارزمی در گفتگویی برگزاری این جلسات را بسیار کاربردی توصیف کرده و گفت:تومور بورد در قالب کنفرانس با همکاری اساتید متخصص و فوق تخصص مرتبط با بیماری و جهت افزایش و ارتقاء اطلاعات علمی اساتید و دانشجویان و دستیابی به راهکارهای نوین درمان بیماریهای پزشکی برگزار می شود.

عضو هیات علمی واحد کرمان افزود: در همین راستا نخستین جلسه تومور بورد پیرامون بررسی بیماری یک بیمار ۵۵ ساله با بی اختیاری ادرار و اختلال در راه رفتن و یبوست توسط دکتر کامیاب جراح مغز و اعصاب و به سرپرستی دکتر کیانوش قاسمی ارائه می گردد که متخصصان می توانند جهت شرکت در این جلسه حضور یابند.

شایان ذکر است این کنفرانس اول آبانماه راس ساعت ۹ صبح درمحل سالن آمفی تئاتر بیمارستان پیامبر اعظم (ص) برگزار می گردد.