با حضور معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت:

افتتاح مرکز آموزش مهارت های بالینی علوم پزشکی واحد کرمان

با حضور معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آموزش مهارت های بالینی علوم پزشکی واحد کرمان افتتاح شد.
افتتاح مرکز آموزش مهارت های بالینی علوم پزشکی واحد کرمان

دکتر نفر در آیین افتتاح این مرکز خواستار توجه ویژه به آموزش های بالینی شده و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی سعی کرده تا با بهره گیری از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی و قرارداد با تامین اجتماعی در مناطقی که دانشگاه ها فاقد بیمارستان اختصاصی هستند تربیت نیروی کارآمد را سرلوحه قرار دهد.
وی با اشاره به شرایط موجود در اثر بیماری کرونا تاکید کرد: می توان با تولید محتوا و آموزش بصورت آفلاین به دانشجویان بالینی برخی محدودیت هایی که بدلیل شرایط حال حاضر برای حضور در بیمارستان ها بوجود آمده را تا حدودی جبران کرد.
دکتر نفر پس از بازدید از این مرکز و درمانگاه و دانشکده پزشکی واحد کرمان با اساتید علوم پایه و بالینی دانشکده پزشکی دیدار و گفتگو کرد.