فرآیند اعتبار بخشی دوره آموزش پزشکی عمومی واحد کرمان آغاز شد

با حضور گروه ارزیابی دوره پزشکی عمومی در کرمان فرایند اعتبار بخشی آموزشی دانشکده پزشکی آغاز شد.
فرآیند اعتبار بخشی دوره آموزش پزشکی عمومی واحد کرمان آغاز شد

دکتر کیانوش قاسمی در گفتگو با روابط عمومی واحد کرمان با اعلام این مطلب گفت: در این فرآیند کارگروه تخصصی متشکل از اعضاء هیئت علمی منتخب دانشکده های پزشکی سراسر کشور با حضور در کرمان، وضعیت دوره آموزش پزشکی را با شاخص های مورد نظر تطبیق می دهند.

به گفته رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان این کارگروه تخصصی فعالیت خود را از امروز در کرمان شروع کرده اند و قرار است فردا 24 مهرماه جلسه گزارش دهی این کارگروه تشکیل شود.

وی افزود: اعضاء این کارگروه در مدت حضور در کرمان علاوه بر برگزاری  نشست های تخصصی با مدیران گروه های آموزشی دانشکده پزشکی و مدیران واحدهای تابعه از واحدهای آموزشی، تحقیقاتی و رفاهی این دانشکده بازدید می نمایند.

قاسمی حضور در کلاس های درس،  آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی، کتابخانه، سالن تشریح، موزه آناتومی، سلف سرویس، خوابگاه، امکانات ورزشی، امکانات رفاهی و سایر واحدهای  تابعه دانشکده پزشکی را از جمله برنامه های این بازدید 2 روزه  برشمرد و گفت: علاوه بر این مراکز، اعضاء کارگروه اعتبار بخشی در بیمارستان پیامبر اعظم(ص)،  مراکز جامع خدمات سلامت شهری و حتی یکی از خانه های بهداشت سطح شهر که برای کارآموزی دانشجویان دوره پزشکی عمومی در نظر گرفته شده است نیز حضور خواهند یافت و وضعیت موجود را با شاخص های مورد نظر وزارت متبوع مطابقت خواهند داد.

عضو هیات علمی دانشکده پزشکی واحد کرمان اجرای این برنامه اعتبار بخشی را یکی از فرصت های توسعه کیفیّت آموزش پزشکی عمومی در کرمان عنوان کرد و گفت: امید داریم تا ارزیابی های داخلی و خارج دانشگاهی بر تسریع در ارتقاء کمّی و کیفی آموزشی پزشکی منجر شود.

دکتر نجمه امینی زاده نیز با اشاره به حضور این کارگروه در واحد کرمان گفت: فرایند اعتبار بخشی با استفاده از شاخص های مورد نظر فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) که به تائید وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران رسیده است انجام خواهد شد.

معاون علوم پایه دانشکده پزشکی واحد کرمان افزود: این ارزیابی در حیطه آموزش پزشکی عمومی، آموزش بعد از دانش آموختگی  و ارتقای حرفه ای مداوم  پزشکان عمومی انجام می شود.

شایان ذکر است فرایند اعتبار بخشی دوره آموزش پزشکی از سال 1397  توسط وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است و برای اولین بار در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان انجام می شود.