افتخار واقفی عنوان کرد؛

افزایش رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از افزایش رشته‌های پزشکی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان خبر داد.
افزایش رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

سیدحسن افتخار واقفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با توجه به برگزاری جلسه دانشگاه‌های مجری رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به میزبانی واحد دانشگاهی کرمان اظهار کرد: رشته‌های دامپزشکی و روانشناسی بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی زیرمجموعه معاونت پزشکی محسوب می‌شوند، رشته پزشکی صرفاً در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و رشته‌های پرستاری، مامایی، روانشناسی بالینی و دامپزشکی هم در واحدهای استان کرمان در حال فعالیت هستند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد: در جلسه برگزار شده درباره توسعه رشته‌های فعال و بودجه‌ریزی با حضور مسئولان علوم پزشکی استان کرمان تصویب‌هایی صورت گرفت.

افتخار واقفی خاطرنشان کرد: دانشکده‌‌های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مکلف شدند تا نیازسنجی مورد نظر خود را برای جذب هیئت‌علمی، گسترش امکانات و توسعه رشته‌ها انجام دهند تا هر دانشکده حداقل یک رشته به رشته‌های دایر اضافه کند.

وی عنوان کرد: سیاست‌های ابلاغی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در استان کرمان به‌خوبی در حال اجراست؛ امیدواریم در آینده شاهد نتایج بهتر و درخشان‌تری باشیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تشریح کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان رویکرد بسیار اثربخش و توسعه محوری به فعالیت‌های معاونت علوم پزشکی دارند که در تمام زمینه‌ها راهگشای امور بوده است.